TikuTire nv Autobandenhandel, Suriname

TikuTire nv is gespecialiseerd in het importeren en distribueren van zeer goede gebruikte banden alsook van nieuwe banden. Als groothandel leveren wij onze banden aan de kleinhandel, die op hun beurt de autobezitters in Suriname voorzien van kwalitatief zeer goede gebruikte of nieuwe banden. Ook de autobezitter zelf is bij ons terecht: in onze compleet ingerichte werkplaats repareren en vervangen we uw banden.


Autobanden Groothandel

Door de grote omzet en onze bedrijfsvoering waarbij we alles zelf doen, kunnen we onze prijzen laag houden. We kopen zelf de banden in in landen in Europa, slaan ze op in ons distributiecentrum in Nederland, laden de banden in containers, verzorgen het transport, lossen hier de containers en leveren dan aan de klein- en aan de groothandel.

Onze voorraad wordt vier tot zes keer per jaar aangevuld. Op basis van onze jarenlange ervaring met het leveren aan bandenverkoop- en reparatiebedrijven én onze kennis van de Surinaamse bandenmarkt, hebben wij vrijwel continu alle gangbare maten gebruikte banden in voorraad. En niet alleen gebruikte; ook nieuwe banden hebben wij voor u in voorraad.

Ook voor het bestellen van complete containers met gebruikte of nieuwe banden bent u bij ons terecht. Deze worden direct vanuit ons distributiecentrum in Nederland naar Suriname verscheept.

 

Als u wilt, verzorgen wij het gehele vervoerstraject. Van het vullen van de container in Nederland, de verscheping, de douanezaken hier in Suriname tot en met het wegtransport van de container direct tot aan uw deur.



Kleinhandel autobanden

We hebben een werkplaats voor particulieren. U bent bij ons terecht voor het repareren of, als het niet anders is, het overzetten van een vervangende band. Zo nodig plaatsen we ook een nieuwe tuit.

 

Ook voor nieuwe banden bent u bij ons terecht. De voorraad is, gezien de vraag, beperkter.



Klant is koning

Iedere klant is voor de TikuTire waardevol: de handelaar die enkele, tientallen of nog meer banden tegelijk afneemt, de klant die een band laat repareren of omzetten, de klant die even advies komt vragen; een ieder staan wij graag te woord en helpen we daar waar wij kunnen.

 

 


Wilt u er zeker van zijn dat u snel geholpen wordt en dat wij uw band op voorraad hebben?

Telnr/Whatsapp (+597 8482609


TikuTire nv biedt u een breed pakket en garandeert

dat iedere klant krijgt wat hij verwacht.