AUTOBAND REPARATIE

Het is belangrijk dat uw banden altijd in goede staat zijn in verband met de verkeersveiligheid. Een lekke autoband is vervelend. Zorg ervoor dat u een reserveband in uw auto heeft, die u tijdelijk kunt gebruiken als u onderweg dit probleem heeft. 

Als uw band snel leeg gelopen is, is uw band veelal niet ernstig beschadigd en nog te repareren. Soms is de oorzaak duidelijk: een spijker of schroef in de band. Soms lekt de band ook door een kapot ventiel of via een lek tussen de rand van de band en de velg. Dat alles is snel door ons te repareren. Uiteraard gebruiken we daarbij reparatiemiddelen van hoge kwaliteit!

 

 

De montage wordt gedaan door onze ervaren monteurs. Het repareren van de band gebeurt niet met een prop van buitenaf. De band wordt van de velg afgehaald en de reparatie wordt van binnenuit uitgevoerd. De band wordt, zo nodig, geplaatst met een nieuw tuitje.

Voor we tot reparatie overgaan zullen wij de band van binnen en van buiten inspecteren. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren de band te laten repareren of vervangen. 

In de meeste gevallen kunnen wij u direct helpen met het repareren van de band.

Wilt u er zeker van zijn, dat u snel geholpen wordt? Bel of whatsapp dan voor een afspraak op (+597) 8482609. Klaar terwijl u wacht!